Berichten over ervaringen:


Onderaan de pagina kunt u zelf een bericht schrijven en per mail versturen. We proberen hem dan zo snel mogelijk op de site te zetten.


Naam: Arnoud Veldhuizen

Datum: 22-10-2014


Dag Lieve Leomiek,


ik heb je in de kruidenvallij gezien op jouw medium avond daarin heb jij mij laten zien wat een vakvrouw je eigenlijk bent in twee en half uur tijd heb je toen alle facetten van het medium vak laten zien en uitgebreid uitgelegd hoe het allemaal werkt! Dankzij jou ben ik ook weer gemotiveerd om er zelf ook weer meer mee te gaan doen want dat zag jij toch bij mij heel veel dank daarvoor , het is inderdaad waar wat ze zeggen dat een goed medium een energie bij zich draagt die dingen bij andere mensen in werking zet en helpt om dingen die vast zitten weer op gang te brengen . Dit zijn de ware kenmerken van iemand die goed en betrokken in het intuïtiefe en het spirituele is. Als de geestelijke wereld jou eenmaal ziet komt dat simpelweg omdat je daar verdient in thuis hoort . Dat gevoel had en heb ik bij jou heel sterk Leomiek , ik denk er ook sterk over om bij jou een medium cursus te volgen omdat ik weet dat iemand zoals jij mij daarin verder zou kunnen brengen ....warme groet en vast tot ziens .

Arnoud Veldhuizen

 

Naam: W.A.

Datum: 19-03-2013


Dag Lieve Leomiek,


IK wil je bedanken voor je volledige betrokkenheid.

Voelde mij erg op mij gemak door jou, dit geeft aan dat je intens en met plezier doet wat je doet.

Ik ben een maand voor het overlijden van mijn broer bij je geweest in 2008, weer door toeval(al weet ik toeval bestaat niet) zijn we herenigd bij de paranormale beurs. Ik kreeg helemaal kippenvel toen je zei, dat mij broer al 11:15 bij jouw was en op mij zat te wachten. Ik weet inmiddels wat je bedoelde met het getal 14, echt bizar!!


Bij beide keren ben ik heel erg onder de indruk geweest. Ik kom zeker bij je terug en hoop een aantal therapie sessie bij je te kunnen doen.


LIEFS,

W.A.

 

Naam: Man 50 jaar (anoniem)

Datum: 04-12-2013


Ik ben vorige jaar in contact gekomen met Leomiek na aanleiding van een relatie crisis. Leomiek heeft mij geleerd zaken in het leven anders te zien en te ervaren en zelf achter het stuur plaats te nemen.

Je moet je juist niet vasthouden aan zaken uit het verleden, welke gepasseerd zijn en die je niet meer kan veranderen. Je moet juist ontdekken welke dingen in het leven belangrijk voor je zijn en wat je geluk bepaald.

Leomiek heeft mij stapje voor stapje geleerd de belemmeringen hiervoor weg te nemen, mijn gedrag aan te passen en in het hier en nu te gaan leven en van het leven te genieten!

Dit gebeurde in een aantal gesprekken waarbij Leomiek haar gave als paragnost gebruikte in combinatie met een aantal mentale technieken.

Ik ben veranderd qua persoon en wordt door de mensen om mij heen heel anders ervaren. De relatie crisis ligt ver achter mij. Nu lacht het leven mij toe en heb ik geleerd de vele kansen die het leven mij biedt te benutten.

Bedankt!

Naam: Gerda & Fred

Datum: 09-11-2013


Lieve Leomiek,
 
Zeer bijzonder dat jij (met Patrick) zo een oplossende rol hebt gehad in verwerking van ons verdriet in het verliezen van Simon. Een zoon die nu wel in ons hart er nog is maar niet meer in onze dagelijkse werkelijkheid op Aarde.
 
De tekenen van Simon die wij via jouw gaven mochten ontvangen waren van zeer persoonlijke aard. Zeer zeer bijzonder. Het verdriet blijft, maar de tekenen en signalen die hij via jou naar ons zond brengen verwerking op een veel hoger en daardoor aanvaardbaarder niveau, zodat wij meer dan voor jouw tussenkomst verder kunnen gaan in het leven.
Ook zijn broer heeft er in de laatste sessie veel aan gehad. Hij is rustiger geworden en zit meer in de acceptatie en heeft minder woede in zijn geest en kan hierdoor weer meer liefde geven aan zijn gezin.
 
Wij zullen jullie altijd in dankbaarheid en warmte blijven herinneren.
 
Veel liefs
 
Gerda en Fred


Naam: Paulien

Datum: 02-10-2013


Ik ben al een aantal keren bij Leomiek geweest en erg tevreden over de hulp.  Voelde me al snel op mijn gemak bij haar. Ze is meelevend en eerlijk en duidelijk in wat ze ziet. Ben o.a. na het overlijden van mijn ex-vriend bij haar geweest, ze wist veel te vertellen over hem. En alles klopte wat ik hoorde. Ze vertelde bv. dat hij nu bij mijn oma was. Dat vond ik heel mooi om te horen. En wat zo bijzonder was, een dag daarvoor vertelde mijn moeder dat ze iets vreemds had ontdekt. Ze had, toen ze op zoek was naar een foto van mijn ex-vriend, een fotolijstje gevonden. Daar zat een foto van mijn ex-vriend in met daarachter een foto van mijn oma! Dat alles te horen heeft mij veel rust en troost gegeven. Ook later met problemen die ik had in een relatie, wist ze me goed te helpen. Ze zag al snel waar het probleem lag en kon veel over mijn inmiddels ex-partner vertellen en voelen. Dat was erg fijn.


Leomiek hartelijk bedankt voor je hulp tot nu toe!


Naam: Jaqueline

Datum: 26-11-2007  


Hoi Leomiek,


ik ben nu ongeveer 2 weken geleden bij je geweest met mijn moeder en jij zei dat naderhand dingen nog op zijn plaats konden vallen, ik weet niet of jij het je nog kan herinneren maar je zei dat ik op mijn 4e in de steek ben gelaten...en dat klopt ook toen mijn moeder naar het ziekenhuis ging om te bevallen van mijn zusje was ik 4jr en ik snapte niet op dat moment waarom mjin moeder me bij me tante in de hal van het ziekenhuis achterliet en heb daar inderdaad de hele boel bij elkaar geschreeuwd en was in paniek en tijdens de bevalling ging er een hoop fout waardoor ze ook nog eens een hele lange tijd in het ziekenhuis moest blijven, dus dat zou kunnen mijn moeder wist dit nog ik was natuurlijk te klein om dat te herinneren.

Voordat wij bij jou kwamen zei je dat je de naam wim hoorde en daarbij keelpijn kreeg? ik zei mijn vriend die heet willem en die heeft de ziekte van pfeiffer gehad,maar eenmaal thuis vertelde ik dit hem en hij zei, mijn opa die heette willem en die werd altijd wim genoemd!en die is overleden aan onder andere keelkanker!!! en mijn vriend had een hele sterke band met zijn opa dus ik weet niet of ik hiermee goed zit,maar ik vond het zo typisch dus ik denk ik mail het je even. Verder wil je bedanken voor de mooie ervaring!!

liefs

JaquelineNaam: J.C.

Datum: 26-11-2007  


Ik wil u graag op de hoogte brengen van iets wat ik heb beleefd in een ontmoeting met mevr. Rijkenberg.


Ik kwam door mijn werksituatie een keer bij haar thuis, en na een poosje met haar gesproken te hebben, vertelde ze mij dat ze iemand om me heen voelde. Ik, die niet op de hoogte was van de speciale gave die zij heeft, reageerde nogal verbaasd. Maar natuurlijk werd ik nieuwsgierig en begon te vragen wie ze dan voelde. Zij begon te vertellen dat ze een oude man om me heen voelde. In eerste instantie reageerde ik van, ik ken geen oude man.

Tot zij vervolgde met het geen wat zij voelde, en dat zette mij aan het denken. Deze oude man, had een huidaandoening aan zijn handen en op zijn hoofd, en zij rook een zware shag lucht, hij had moeite met lopen, net of hij wat last van zijn been had. Deze man was absoluut geen prater, en ik had hem vaak lik op stuk gegeven, en (wat bij mij de doorslag gaf was) dat hij bij mijn oudste zoon aan zijn bed had gestaan. Dat had mijn zoon een keer op nacht verteld toen hij wakker was geworden, zijn opa zag staan en in paniek mij had geroepen.

Ik dacht dat ik bijna van de bank af viel, want zij had het over mijn ex-schoonvader, die toen destijds een 1 jaar geleden was overleden. Mijn ex-schoonvader, was een hele moeilijke man voor zijn familie, had psoriasis, rookte zware shag, was aan zijn benen geopereerd ivm met aderverkalking, maar was stapelgek op zijn kleinzoon.

Hoe kon zij dit weten, ik heb haar dit nooit verteld!!!!!!!!!!!

Het enigste wat mevr. Rijkenberg na haar beschrijving doorkreeg was "dat ik een besluit moest nemen". Toen zij mij dat vertelde wist ik waar ze het over had, en wat mij te doen stond.

Toen ik na een paar weken nogmaals contact had met mevr. Rijkenberg, en haar vroeg of ze mijn "ex-schoonvader nog om me heen voelde", antwoordde zij: Ik voel hem niet meer, jij heb een besluit genomen’.

En dat was ook zo.

De hele situatie heeft me wel aan het denken gezet, want hoe kan mevr.Rijkenberg de dingen voelen, waar ze absoluut geen weet van heeft. Misschien toeval… Alhoewel bestaat er toeval?........of is er toch meer tussen hemel en aarde dan wij kunnen verklaren?

Als dat zo is, dat mogen we blij en dankbaar zijn dat er mensen zijn die met deze speciale gaven gebruik mogen maken om te fungeren als door-geef-luik voor en aan hun medemens.

 


Naam: Barbera

Datum: 26-11-2007   


Afgelopen zondag heb ik de lijn spirit4u gebeld, het profiel van Leomiek sprak me ontzettend aan en waarom dat is ook wel gebleken na ons gesprek!

Leomiek vroeg me een foto van mijn vriend op mijn dijbeen te leggen en mijn linkerhand over de foto heen, wat ze over hem kon vertellen was heel goed! Op een moment in het gesprek dacht ik aan hoe het voelde om bij hem te zijn en in mijn gedachten ging het zinnetje: het voelt als thuiskomen! En Leomiek zei: het voelt als thuiskomen! Ik had Leomiek niet helemaal verteld hoe de situatie was tussen mij en mijn vriend, mijn vraag aan haar was alleen hoe gaat het er op gebied van liefde voor mij uitzien? Ze haalde echt hele goede dingen naar boven, dingen die zij absoluut niet kon weten, want ik had het haar niet verteld! Ik heb ontzettend veel steun gehad aan dit gesprek met haar, omdat ik heel veel twijfels had, die zij uiteraard ook aanvoelde!

Ook hebben Leomiek het even gehad over een sessie die ik gedaan had, de helende reis, die is niet zo gelopen als ik gehoopt had, omdat ik niet naar mijn gevoel durfde te gaan. Leomiek vertelde me dingen die zij niet kan weten en op het moment dat ze het uitsprak kreeg ik kippevel op mijn armen! Leomiek heeft een prettige stem, ik had een heel goed gevoel bij haar! Leomiek kreeg ook nog een getal door... 27.. ik ben heel benieuwd waar dat geval voor staat, zodra ik erachter ben laat ik het even weten!

Veel liefs,

BarberaNaam: Viola

Datum: 23-11-2007   


Beste Leomiek,


Ik wilde je nog bedanken voor het consult! Ik heb met mijn moeder besproken wat je verteld had, en dingen die je zei waarbij ik niet meteen een link legde bleken te kloppen. Het meest opvallende is misschien wel dat er door de spoorwegpolitie een verdachte man is gesignaleerd, in de nacht na de moord om 05.00u s nachts. Deze man had een staartje en een corpulent postuur en reed met zijn auto naar de plek waar Corina vermoord was. Dit is een doodlopende weg, dus wat heeft iemand daar om 05.00u 's nachts te zoeken zou je denken? De spoorwegpolitie wist toen echter nog niet dat Corina precies daar vermoord was, dus zij vonden de man niet meteen verdacht en hebben hem niet aangesproken. En zo kan ik nog wel 5 punten opnoemen waar je het bij het juiste eind had, terwijl ik dat niet meteen doorhad omdat ik Corina daar misschien niet goed genoeg voor heb gekent.

Het wel frustrerend dat we zo weinig met de informatie kunnen doen tav die tweede dader... dit zelf gaan onderzoeken en in contact komen met de dader die nu vastzit zou ik op dit moment nog niet aankunnen. Maar in ieder geval beschreef je Corina precies hoe ze was en is het fijn om haar beweegredenen beter te begrijpen. De gedachte dat ze nu helemaal over is doet ons heel veel goed.


Bedankt hiervoor!

Met vriendelijke groet,


ViolaNaam: Bianca

Datum: 24-11-2007   


Beste Leomiek


Toen wij bij je op de paranormale beurs waren, heb je me echt doen verbazen!

Aan de hand van een foto van mij en mn vader, die inmiddels 25 jaar geleden overleden is, vertelde je mij dat hij heel lang is gereanimeerd. Op dat moment wist ik dat nog niet. Toen ik dit later aan mn oma heb gevraagd, bevestigde ze mij dit. Mn vader is toenertijd idd heel lang gereanimeerd geweest. Op de plek waar hij een hartstilstand kreeg, in het ziekenhuis in Oss, waar zelfs mensen vanuit Utrecht waren gekomen om te helpen. Mijn oma vertelde dat er af en toe een golf op het hartscherm kwam, een teken van hartslag. Maar het mocht helaas niet baten.

Leomiek vertelde mij dat hij heel lang boven zijn lichaam gezweven heeft, omdat hij maar niet ging, mn vader dacht zelfs dat hij nog wel terug zou komen...

Verder was het niet makkelijk om contact te krijgen. Het is natuurlijk erg lang geleden en mn moeder stond er natuurlijk niet voor open. Ik was 3 jaar, dus dat besef had ik nog niet. Leomiek vertelde dat mn vader ook zoiets had van het is zo, over is over...


Later kreeg ze van mij een foto van mn vriend, Mike. Ze keek naar de foto, voelde eraan. Opeens begint ze haar neus op te snuiven. Ze vraagt aan me, wat heeft je vriend met zn neus? Ze haalt haar hand langs haar neus en ze heeft een bloedneus...

Mijn vriend heeft zn neus inmiddels zo'n 6 keer gebroken en moet binnenkort worden geopereerd aan zn neus. Dus dat was heel bijzonder!

Het enige wat ik nog niet kan verklaren is dat je zei dat iemand met gele vingers moet stoppen met roken. Hopelijk kom ik daar voorlopig nog niet achter!


In ieder geval bedankt dat ik heb mogen ervaren. En hopelijk zien we elkaar weer snel!

Succes met het programma en ik hoop dat je mee mag doen!

Met vriendelijke groet,


Bianca van L.Naam: Anne-Marie

Datum: 25-11-2007   


Hoi Leomiek,


Toen wij bij je op de paranormale beurs waren, wist ik niet wat ik meemaakte!


Aan de hand van een foto van mijn moeder vertelde je mij dat je meteen zo’n drukkend gevoel op je borst kreeg. Ze is ook overleden aan borstkanker. Je moest elke keer zo lachen omdat ze van die grappige dingen zei. Mijn moeder was een hele vrolijke vrouw. Je vertelde mij (toen je mijn hand vast had) dat ik erg kieskeurig ben en dat ik niet zo onzeker moest zijn, ook dit klopt allemaal. Mijn moeder zei ook dat ik dingen op mijn werk af moest sluiten en door moest gaan, ook daar schrok ik best wel van..


Je vroeg me ook ofdat ik misschien iets had gedaan wat mijn moeder niet zo leuk vind, er is 1 ding waarvan ik zeker weet dat ze dat niet zou accepteren. Dat heb ik dus ook meteen afgesloten.

Je zei op een moment "tuut tuut tuut druk druk druk" je zei het op precies dezelfde manier en toon zoals mijn moeder dat ook altijd deed! Je vertelde me ook dat ze op dit moment geen contact met mij kon krijgen en dat ik er angstig voor was en dat ik dat juist niet moet zijn en dat ik het moet benoemen als er bijv. knipperende lampjes zijn en die zijn er nu regelmatig!!


Ook met de foto van mijn vader vertelde je precies van top tot teen hoe hij in elkaar zit, rustige man, leeft niet voldoende en moet dat meer gaan doen. Je vertelde ook dat hij wel eens had gezegd. "Ik hoef geen andere vrouw, ik heb jullie toch?" ook dit waren zijn exacte woorden. Ook had je een pijnlijk gevoel in je arm, ik wist niet goed wat ik daarmee aan moest maar nu blijkt mijn vader naar het ziekenhuis te moeten naar de neuroloog ivm pijnlijke arm en tintelingen in zijn nek, ik moest meteen aan je denken!


Over mijn broer vertelde je dat ie er wel komt en dat ie zijn eigen leven leeft, dit klopt!

Verder kan ik me op dit moment even niet zo heel veel meer van herinneren maar af en toe komen er elke keer weer dingen naar boven waarvan ik denk ojaaaaa dat heeft ze ook gezegd!! Ik heb er een super goed gevoel aan overgehouden.

Later zat Bianca bij jou en over haar vader vertelde je dat hij lang boven zijn lichaam had gehangen tijdens het reanimeren, zij heeft dit later aan haar oma nagevraagd en bevestigde dit. Ook bij een foto van haar vriend vroeg je wat hij aan zijn neus had en je kreeg spontaan een bloedneus (daar schrok ik echt van) haar vriend heeft zn neus verschillende keren gebroken en moet binnenkort worden geopereerd aan zn neus.


Alsnog super bedankt, het heeft me goed gedaan en kom zeker nog een keer terug bij je..


Groetjes Anne-Marie
Jouw bericht ook hier. Stuur dan een berichtje naar svar@ziggo.nl