Werkzaamheden binnen de praktijk


Reading


Hoe verloopt een sessie?

Allereerst nemen we even een rust moment waarbinnen er goed gegrond wordt (voeten plat op de grond), waardoor we contact maken met de aarde. Het hoofd maken we zoveel mogelijk leeg door letterlijk nergens aan te denken. Dat is een vast ritueel om in goed contact te zijn met de grond en zo goed mogelijk dingen aan mij door te kunnen geven/zenden. Hierna houd ik de handen vast en loop ik met mijn ogen de objecten na die op de huid gedragen worden door de persoon die ik voor me heb. Mij wordt vervolgens aangegeven naar welk object ik moet vragen waaruit mij de meeste informatie zal worden verstrekt.


Mijn input krijg ik middels Helderziende waarnemingen

Wat zijn helderziende waarnemingen en hoe werkt dat? Ik krijg "plaatjes" voor ogen, zie beelden, soms een klein filmpje. Ook komen er woorden in me op. Ik hoor dus geen stemmen. U kunt dit het beste zo zien dat ik weet wat ik moet zeggen. Bij helder voelen is het zo dat ik letterlijk voel dat u ergens pijn heeft en weet waar dat zit. Helder voelen houdt ook in dat ik emoties en gevoelens overneem/oppak.


Psychometrie

Psychometrie is een handeling waaruit helderziende waarnemingen voortkomen door middel van het betasten van foto's en of voorwerpen. Hoe meer het voorwerp op de huid gedragen is, waardoor er veel energie van de persoon in het object zit, hoe beter de doorgifte. Bij foto’s geldt het liefst zo recent mogelijk. Mijn waarnemingen zijn gerelateerd aan het tijdstip waarop de foto is genomen. Bij een foto genomen op iemands twintigste krijg ik een beeld door van zijn toenmalige situatie. Een foto van dezelfde persoon op veel latere leeftijd geeft een volledig ander beeld.


Contact met overledenen

Als transmedium ben ik toegankelijk voor een overleden energie (persoon), warvoor ik dan als doorgeefluik fungeer. Je kan dit daadwerkelijk zien aan mijn huid die sterk opkomt met kippenvel en mijn haren die recht overeind gaan staan. Soms is dit zo sterk dat de nabestaanden ook vaak de overleden energie kunnen voelen.


Overleden personen dienen zich aan vanuit:

de bij mij aanwezige nabestaande , dus levende energie via woorden uit een mail bijvoorbeeld vanuit een foto vanuit objecten die door de overleden persoon op de huid gedragen zijn. Wat er vanaf dat moment gebeurd is heel verschillend. Er zijn momenten van gewoon automatisch praten, dus antwoord geven, maar ook van schrijven. Dat houdt in dat de persoon mij "opdracht" geeft iets door te geven en gebruik maakt van mijn mond en hand.


Healing/magnetiseren

Met mijn gaven ben ik in staat om pijn te verminderen en in sommige gevallen zelfs weg te nemen. Echter weet ik nu uit ervaring dat de pijn altijd eerst (extreem) wordt verergerd, waarna de pijn afneemt en soms geheel verdwijnt. Helaas ben ik niet in staat het tijdelijk verergeren van de pijn te voorkomen. Ook breng ik de energie in het lichaam in balans.


Binnen en buiten de praktijk

Begeleiding van paranormale ervaringen bij volwassenen en kinderen. Begeleiding van High Sensitieve Volwassenen en Kinderen Begeleiding van delict zaken.


Wat houd mijn begeleiding in:

Paranormale ervaringen bij volwassenen: middels coaching en cursus Mediamiek waarvan u de inhoud hier op mijn site kunt downloaden. (Pdf Mediamiek) Tevens hou ik regelmatig exposures wat inhoud dat ik met de cliënt naar locatie van ervaring ga.

Paranormale ervaringen bij kinderen: Ik ben vaak op locatie alwaar de ervaringen zich voordoen. Op locatie bespreek ik met het kind wat hij/zij en ook ik ervaren. Ik leg ze veel uit en leer ze binnen hun eigen ontwikkelingsfase hoe ze met hun gave en ervaringen om kunnen gaan en uiteindelijk een plekje kunnen geven. Ik gebruik veel tools vanuit mijn Kindercoaching en Kinder Mental-X programma (Vlinder traject).  


Sessies buiten praktijk Huisbezoeken en schonen van huizen/scholen en algemene gebouwen.

Bij vermissing en delictzaken kom ik vaak thuis bij de aanvrager. Dit omdat de doorgifte van input op plaats delict of plaats van verdwijning altijd het sterkste aanwezig is alsmede de bij de case/vraagstelling behorende energie van personen. Ik bezoek tevens woningen/scholen/gebouwen, waarbinnen zich bepaalde energieën bevinden of entiteiten zich manifesteren. Ik loop door het huis en voel en weet dan wat het is. Ik zie en ruik ze vaak ook. Ik vraag dan waarom ze daar nog zijn enz. Het lukt mij in 80% van de gevallen de rust weder te laten keren. Dit d.m.v. Schonen.


Huiskamer en groeps reading

Ik geef groeps reading eigenlijk overal waar dit aangevraagd wordt. Mijn limiet binnen een huiskamer is 15 personen. Omdat ik graag ieder object of persoon, minimaal 10 a 15 minuten de volle focus en aandacht wil geven.

Groeps reading binnen beurzen en bedrijven etc. geen limiet. Dit omdat men hun objecten op de tafel uitspreid. Binnen deze readings pak ik op waar ik naartoe geleid wordt of ik van te voren al aangeboden kreeg.